Project

Barry Plant - Sunbury

"The sky’s the limit" – Was the Directors mantra while ICON INTERIORS focused on creating Barry Plant Sunbury’s new home.

Sam needed to provide his small team a new space to grow into market leaders of the area. Having already engaged with ICON INTERIORS for his previous office, Sam knew the importance of engineered space planning & spatial engagement to achieve the ultimate in people performance.  Taking into account street presence to maximise the huge amount of traffic flow every day, every small detail was thought out for both aesthetics & functionality to enable the best result for the Directors.

Client brief included a CBD-style vibe within the space – which was achieved by the inhouse ICON INTERIORS design team, incorporating the science behind the 5 Wellbeing Principles© to ensure complete functionality of the space.  The workspace was designed for the team to be able to enjoy their personal workspace, well equipped with custom individual storage, along with access to an awesome team breakout area surrounded by natural light.  Luxe in feel with this office fitout Melbourne was a transformation - from zero to hero!

Placeholder

Considering a new space? Or a revitalisation of your current space?

Like to book an ideas session? Or just have a chat?

Get in touch today
(03) 9989 0600

Request a Call Back
GET THE ULTIMATE 1 PAGE CHECKLIST TO MAKE SURE YOU ARE GETTING THE BEST USE OUT OF YOUR SPACE!
Image
Genius Space Engineered™
Barry Plant - Sunbury

"The sky’s the limit" was the quote Sam used while ICON INTERIORS worked forensically on Barry Plant Sunbury’s new home.  ICON INTERIORS first worked with Sam in 2011, providing his small team a new space to grow into market leaders of the area! Every small detail was thought out & executed to enable the best result for Sam & Josie, taking into account street presence to maximise the huge amount of traffic flow every day. To bring a corporate, CBD-style vibe to the space , the ICON INTERIORS Design Team specified large scale floor tiling, new on the market carpet tile planks & a black acoustic ceiling feature in the boardroom, using the ICON INTERIORS 5 Wellbeing Principles© to ensure complete functionality of the space. Staff are able to enjoy their personal workspace, equipped with individual storage, & have access to an awesome team breakout area surrounded by windows facing the ever busy Station Street in Sunbury. Staff amenities boast full wall tiling with black tapware, large scale mirrors & pendant lighting to continue the luxe feel throughout. We loved working with this office fitout Melbourne to transform this space from zero to hero!